LOUNGE CHAIRS

Kinderen willen ook wel eens lekker onderuit zitten, dus heeft PLOEM de Lounge Chairs voor kids ontworpen. De Lounge chairs voor kids bestaan uit 3 losse chairs. Ze kunnen in elke gewenste opstelling worden samengesteld. Bovendien leverbaar in 2 maten, de MEDIUM en LARGE.

De Medium is ca 62x62x48cm (lxdxh) met een zithoogte van ca 23 cm (zonder pootjes), de Large is ca 67x67x58 (lxdxh) en heeft een zithoogte van ca 28cm (zonder pootjes).
Leeftijdsindicatie Medium ca 2-10 jaar / Large ca 6-16 jaar.

De BASIC is een basispoef zonder rugleuning. De SINGLE heeft een enkele rugleuning (tussenelement) en de DOUBLE heeft een gehoekte rugleuning. Deze chairs kunnen gecombineerd worden tot bijvoorbeeld een 2-zits kinderbankje, een kinder "chaise longue", een drie-zitsbank, een bank met voetenbank of tafel en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Omdat de lounge chairs in verschillende stoffen kunnen worden uitgevoerd heeft elke opstelling en uitvoering zijn geheel unieke uitstraling. Wil je geen BASIC of heb je daar geen ruimte voor? Dan kun je ook nog kiezen voor de poefjes van PLOEM als speels tafeltje bij de Lounge Chairs (medium en large corresponderen met de maten van de lounge).